Recept

Zeevruchtencrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verfijnd en zelfs een beetje feestelijk

bereiding
  1. 1

    Smelt de boter in een grote pan en fruit er de gesnipperde ui met het laurierblaadje in. Bestrooi met bloem, laat nog 30 seconden meebakken en blus al roerende met de witte wijn en de melk.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 200° C.

  3. 3

    Verdeel de visblokjes en de tijgergarnalen over ingevette ovenschaaltjes. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verdeel de saus over de vis en duw de stukjes ei in de saus.

  5. 5

    Verdeel het brood in grove stukken en maal het in de keukenrobot tot een grove crumble. Voeg de geraspte kaas, de gehakte peterselie en de olijfolie toe en meng tot een homogene crumble. Bestrooi er de visschoteltjes mee.

  6. 6

    Zet de schaaltjes 30 minuten in de oven, tot de crumble goudbruin is en de vulling begint de bubbelen. Lekker met een aardappel in de schil of met rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Zeevruchtencrumble

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!