Recept

Oesters met salsa verde

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een koud kunstje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de bladpeterselie en de verse munt fijn. Rasp de citroenzeste.

  2. 2

    Mix 80 g bladpeterselie, 2 eetlepels verse munt, 2 koffielepels kappertjes, 1 ansjovisfilet (op olie), 1 knoflookteentje, 1/2 koffielepel geraspte citroenzeste en 1/2 koffielepel Dijonmosterd met de staafmixer of keukenrobot.

  3. 3

    Giet er terwijl u mixt 80 ml olijfolie in een straaltje bij zodat het een gladde pasta wordt. Doe op 12 oesters een koffielepeltje van de pasta en werk af met citroenzeste. Serveer fris.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!