Recept

Fruitsalade met mascarponecrème

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk frisse fruitsalade

bereiding
  1. 1

    Halveer het vanillestokje in de lengte. Schraap er de zaadjes uit. Voeg ze samen met 3 el  suiker toe aan de mascarpone en klop los. Klop de slagroom stijf en schep door de kaascrème. Zet koel weg.

  2. 2

    Schil de sinaasappelen à vif met een scherp mes en snij de partjes tussen de vliesjes uit. Vang het sap op. Schil de mango, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in blokjes. Halveer de granaatappel, breek in stukken en maak de pitjes los. Meng al het fruit in een kom.

  3. 3

    Meng het opgevangen sinaasappelsap met 1 el suiker en het citroensap. Schenk bij de fruitsalade.

  4. 4

    Verkruimel de koekjes. Spoel de vijg en snij ze in vieren.

  5. 5

    Schep de fruitsalade in hoge glazen. Lepel de mascarponecrème erover en werk af met verkruimelde koekjes, vijg en munt.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Fruitsalade met mascarponecrème

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!