Recept

Salade met mozzarella, peer en groene asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk knapperig

bereiding
  1. 1

    Spoel de rucola, de peren en de asperges. Schaaf de asperges met een dunschiller of mandoline in flinterdunne reepjes. Snij de peren in fijne partjes. Scheur de mozzarella in stukjes.

  2. 2

    Rooster het ciabattabrood goudbruin. Breek het daarna in stukjes.

  3. 3

    Roer een vinaigrette van de olijfolie, de balsamicoazijn, de honing, peper en een beetje zout.

  4. 4

    Verdeel de rucola, asperges en peer over een serveerschaal. Leg er de mozzarella en het ciabattabrood bij. Besprenkel met de vinaigrette en werk af met peper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Salade met mozzarella, peer en groene asperges

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!