Recept

Kaasflapjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hartige hapjes waar je amper werk aan hebt

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 210° C. Vermeng de kaas met de munt, een snuifje zout en flink wat peper. 

  2. 2

    Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak. Steek er met een glas 12 rondjes uit (ongeveer 8 cm diameter). 

  3. 3

    Schep op elk rondje een lepeltje van de kaasvulling en dek af met een tweede rondje. Druk de randen goed aan. 

  4. 4

    Roer de eidooiers los en bestrijk er de flapjes mee. Leg ze naast elkaar op bakpapier op de bakplaat en zet 25 minuten in de op 210° C voorverwarmde oven. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kaasflapjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!