Recept

Tomaten gevuld met spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vegetarisch & gezond

bereiding
  1. 1

    Spoel de tomaten. Snij het kapje eraf. Lepel er zoveel mogelijk vruchtvlees uit. Laat ze, omgekeerd, uitlekken.

  2. 2

    Spoel de spinazieblaadjes. Laat ze slinken in het aanhangende water. Kruid ze met noodmuskaat, peper en zout. Laat ze goed uitlekken in een vergiet. Hak ze grof.

  3. 3

    Klop de eieren los met peper en zout. Vermeng de kaas en de spinazie. Schep in de tomaten. Zet de kapjes weer op de tomaten.

  4. 4

    Schik de tomaten naast elkaar in een lichtjes ingevette ovenschaal. Besprenkel ze met de knoflookolie. Zet 25 minuten in de oven op 200 °C

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tomaten gevuld met spinazie

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!