Recept

Veggie risotto met tuinkruiden

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Overheerlijk

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Fruit hem glazig in olijfolie. Doe er de rijst bij en schep om tot alle korrels glazig worden.

  2. 2

    Blus met de wijn. Laat al roerend koken tot de rijst al het vocht heeft opgenomen.

  3. 3

    Schep er pas dan één pollepel bouillon bij, en laat weer al het vocht opslorpen. Werk zo verder tot de rijst gaar is (ongeveer 20 minuten).

  4. 4

    Schep er de tuinkruiden, parmezaan en een klontje boter door. Breng op smaak met peper en zout. Zet het deksel op de pan en laat 5 minuten rusten, alvorens te serveren.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Veggie risotto met tuinkruiden

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!