Recept

Witloofsoepje met garnalen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Schil de aardappel, snij 'm in stukken. Snij het witloof in stukken.

  2. 2

    Stoof de ui, aardappel en het witloof aan in een soeppan met boter of olie. Overgiet met 1,5 l water en doe er de blokjes Knorr Finesse Kip bij. Kruid met wat nootmuskaat. Breng aan de kook en laat 20 minuten zachtjes pruttelen, tot de groenten gaar zijn.

  3. 3

    Mix de soep. Voeg de room toe, proef en breng op smaak met peper en zout. Laat nog even doorwarmen maar niet koken.

  4. 4

    Verdeel de soep over borden of kommetjes, werk af met garnalen en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Witloofsoepje met garnalen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!