Recept

Wienerschnitzel met komkommer

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met puree

bereiding
  1. 1

    Spoel de komkommer maar schil hem niet. Trek er met een dunschiller lange lintjes van. Snij de lente-uitjes in reepjes.

  2. 2

    Roer een vinaigrette van het citroensap, de zonnebloemolie, peper en zout. Meng met de komkommer en de lente-ui.

  3. 3

    Doe de bloem in een diep bord. Klop de eieren los in een ander bord. Meng in een derde bord het paneermeel met peper en zout.

  4. 4

    Haal de kalfslapjes achtereenvolgens door bloem, ei en paneermeel. Druk lichtjes aan.

  5. 5

    Verwarm flink wat olie en bak het vlees goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.

  6. 6

    Serveer de schnitzel met de komkommersalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wienerschnitzel met komkommer

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!