Wraps met groenten

Wraps met groenten
(24)

Heerlijke veggie-wraps

Tijd:Minder dan 30 minuten
Expertise:Erg makkelijk
Kost:Budget
Personen:  

Ingrediënten voor 4 personen

  • tortilla's (zachte)
  • kropsla (handvol)
  • rode paprika
  • gele paprika
  • courgettes (kleine, in fijne plakjes)
  • wortelen (grof geraspt)
  • lente-uien (in ringetjes)
  • el slagroom
  • el extra vierge olijfolie
  • uit de molen peper
  • zout

Bereidingswijze

1
Voorbereiding:

Rasp 2 wortelen grof.

Snij 2 kleine courgettes in fijne plakjes

Snij de rode en gele paprika in fijne reepjes.

Snij 4 lente-uitjes in ringetjes.

Spel de slablaadjes en dep ze goed droog.

2

Roerbak de wortelen, de courgettes en de paprika’s 8 minuten in 3 eetlepels olijfolie. Doe er de lente-uitjes bij. Roerbak nog 2 minuten. Kruid met (flink wat) peper uit de molen en zout. Voeg er de slagroom aan toe en laat nog 1 minuut goed doorwarmen.

3

Verwarm de tortilla’s 1 minuut aan elke kant in een koekenpan, in de rest van de olie.

4

Verdeel de slablaadjes over de tortilla’s. Schep er de warme groenten op. Rol op en serveer meteen.

Bind een sprietje geblancheerde bieslook rond de opgerolde tortilla's

Verwante recepten

Er is 1 reactie
 

Meld je aan om commentaar te plaatsen.

heerlijk!!!
ik heb er nog wat kip bijgevoegd omdat ik bang was dat dit niet voldoende ging zijn als een maaltijd, maar dit bleek achteraf helemaal niet nodig te zijn...

gepost door lektrolin op 30/01/2012 20:20 #

 
 

Marta's keukenkriebels

Marta Majewska won de eerste Libelle Lekker! foodbloggers contest. Elke maand vertelt ze ons wat lekkerbekken absoluut niet mogen missen.

Ontdek Marta's tips!

De Zoete Zonde met Wim Ballieu

Van fruit plukken tot taarten bakken, de culinaire wonderboy Wim Ballieu is gefasineerd door desserts, en deelt die passie graag met jullie. Elke week gaat hij aan de slag met twee bereidingen: een basisrecept én zijn eigen creatieve invulling daarvan. Met altijd hetzelfde resultaat: een fris, smeuïg of krokant toetje waar het hele gezin voor smelt.

Ontdek zijn recepten!

Deze week in 'Ilse kookt'

Deze week kookt Ilse heerlijke, hartverwarmende recepten. Zoals altijd werkt ze met seizoensgebonden ingrediënten en heeft ze ook voor jouw budget.

Bekijk de recepten en video's

 
Cover van het Libelle Lekker! magazine - Libelle Lekker! Mei

Deze maand in Libelle Lekker!

  • Zomerse steak met een zuiderse twist
     
  • Bloemkool: in couscous of pannenkoekjes of...
     
  • Paleo: dé eettrend
     
  • De keuken van chef Ottolenghi: simpel en vol aroma's
     
  • De smaak van vakantie: tapas, mezze, homemade foccacia

...en meer

Lees digitaal

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Wekelijks de leukste recepten en culinaire nieuwtjes, rechtstreeks in jouw mailbox? Dat kan! Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief. Heb je al een profiel? Log in en pas je nieuwsbriefvoorkeuren aan!

Waar wacht je nog op?

 

3 x rundsvlees op de grill

VLAM

Lekker, rundvlees... En nog lekkerder als je het op de rooster legt. Probeer deze recepten en je weet niet wat je proeft!

Ontdek snel 3 nieuwe bbq recepten met rundsvlees!

Libelle-Lekker & VLAM