Escabèche van mosselen

Escabèche van mosselen
(7)

Vurige mosselen

Tijd:Minder dan 30 minuten
Expertise:Erg makkelijk
Kost:Budget
Personen:  
Ingrediënten voor 2 personen
Bereidingswijze
1
Voorbereiding:

Snipper de rode ui.

Snij 1/4 van de paprika in héél fijne blokjes.

Hak de bieslook fijn.

2

Zet de mosselen héél kort op een hoog vuur, tot de schelpen opengaan; ze hoeven niet gaar te zijn.

3

Maak een vinaigrette met de olijfolie en de rode wijnazijn en breng op smaak met zout en paprikapoeder.

4

Haal de mosselen uit hun schelp. Hou één schelpdeel per mossel apart. 

Leg elke mossel in een schelp. Besprenkel met de vinaigrette en strooi er de groentenblokjes over.

Verwante recepten

Er zijn nog geen reacties
 

Meld je aan om commentaar te plaatsen.

 

Deze week in 'Ilse kookt'

Deze week kookt Ilse heerlijke, hartverwarmende recepten. Zoals altijd werkt ze met seizoensgebonden ingrediënten en heeft ze ook voor jouw budget.

Bekijk de recepten en video's

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Wekelijks de leukste recepten en culinaire nieuwtjes, rechtstreeks in jouw mailbox? Dat kan! Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief. Heb je al een profiel? Log in en pas je nieuwsbriefvoorkeuren aan!

Waar wacht je nog op?

Libelle Shop


Meer producten

 

Vergeten groentjes op de Joya

teaser

Een handige mini-barbecue om overal mee te nemen. Op gezellige lentepicknicks, tuinfeestjes en onverwachte uitstapjes. Dát is de Joya. Deze tafelbarbecue is jouw handlanger deze lente en zomer.

Schrijf je nu in voor een gratis test!