Recept

Noedelsoep + reepjes rundvlees

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Aziatisch koken

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij het citroengras en de Spaanse pepertjes in ringetjes. Snij de gember in staafjes en de lente-uitjes in stukken. Pers de limoen. Snij het vlees in reepjes. Hak de koriander. Snij het pepertje in ringetjes.

  2. 2

    Kook de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zet even opzij.

  3. 3

    Breng in een pan de bouillon aan de kook. Voeg de vis-, de teriyaki- en de mirinsaus toe, samen met de kaffir- blaadjes, het citroengras, de gember en de Spaanse pepers. Zet het vuur lager en laat 3 minuten sudderen. Voeg de lente-uitjes toe. Laat 2 minuten verder garen.

  4. 4

    Verdeel alles over vier kommen. Voeg de rundvleesreepjes toe. Bestrooi met de gehakte koriander en de Spaanse peper. Garneer met kwartjes limoen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Noedelsoep + reepjes rundvlees

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!