Recept

Vispannetje met puree van zoete aardappel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met een originele toets.

bereiding
  1. 1

    Snij de vis in stukjes en kruid met peper en zout. Maak de groenten schoon en snij ze in grove stukken.

  2. 2

    Schil de aardappelen en zoete aardappelen en kook ze gaar. Laat uitdampen. Stamp fijn, roer er wat boter door en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 180°C. Stoof de groenten beetgaar in een pan met wat boter. Hou apart.

  4. 4

    Smelt 2 el boter in een pannetje, roer er de bloem door en laat goed heet worden. Blus met de bouillon, laat indikken en meng er de room door. Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Roer de peterselie erdoor en meng met de groenten en de vis.

  5. 5

    Vet aparte ovenschoteltjes in en verdeel er de ragout over. Bestrooi met gemalen kaas. Doe de puree in een spuitzak en spuit toefjes puree langs de rand van de schaaltjes. Zet 20 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vispannetje met puree van zoete aardappel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!