Kotelet met venkel

Kotelet met venkel
(5)

Snel en makkelijk

Tijd:Minder dan 30 minuten
Expertise:Erg makkelijk
Kost:Budget
Personen:  

Ingrediënten voor 4 personen

  • varkenskoteletten
  • venkel
  • bosje peterselie (gehakt)
  • takjes citroentijm
  • el olijfolie
  • witte wijn (om te blussen)

Bereidingswijze

1

Meng olijfolie met de citroentijm. Marineer er de koteletten 10 minuten in.

2

Snij de venkel in reepjes en meng met de gehakte peterselie.

3

Neem de koteletten uit de marinade en bak ze. Haal ze uit de pan en hou warm. Doe de marinade in de pan en stoof daarin de venkel.

4

Blus met wat witte wijn en laat even inkoken. Serveer bij de koteletjes.

Verwante recepten

Er zijn nog geen reacties
 

Meld je aan om commentaar te plaatsen.

 

Deze week in 'Ilse kookt'

Deze week kookt Ilse heerlijke, hartverwarmende recepten. Zoals altijd werkt ze met seizoensgebonden ingrediënten en heeft ze ook voor jouw budget.

Bekijk de recepten en video's

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Wekelijks de leukste recepten en culinaire nieuwtjes, rechtstreeks in jouw mailbox? Dat kan! Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief. Heb je al een profiel? Log in en pas je nieuwsbriefvoorkeuren aan!

Waar wacht je nog op?

 

Serveer Zeeuwse mosselen en je bent weer op vakantie!

Mosselen

Zeeuwse mosselen zijn er al eventjes. Maar nu zijn ze lekkerder dan ooit. Al was het maar omdat ze je meteen doen terugdenken aan de zomer. Ontdek hier weetjes en recepten!

Ga zelf aan de slag!

Libelle-Lekker.be & Zeeuwse Mosselen