Recept

Romeinse salade met kip en parmezaan

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Echte zomertopper

bereiding
  1. 1

    Snij de korsten van het brood af en snij het in dobbelsteentjes. Pers de knoflook en meng met 4 el arachideolie. Verhit de olie in een pan en bak het brood krokant. Laat uitlekken op keukenpapier.

    Bak de kipfilets en laat ze afkoelen.

  2. 2

    Meng de mayonaise met de mosterd en de worcestershiresaus. Roer de ansjovis door de dressing.

  3. 3

    Spoel de sla en snij in repen. Meng met de dressing en het brood.

  4. 4

    Trek of snij de kipfilets in hapklare stukjes. Snij het chilipepertje (zonder de zaadjes) in ringetjes.

  5. 5

    Verdeel de salade over 4 borden. Leg er de kip bij. Werk af met de parmezaanschilfers en ringetjes chilipeper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Romeinse salade met kip en parmezaan

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!