Recept

Kaiserschmarrn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Oostenrijkse klassieker

bereiding
  1. 1

    Scheid de eieren. Klop de dooiers op met de suiker, de vanillesuiker en een snuifje zout tot een dik, wit beslag dat als een lint van de klopper afloopt.

  2. 2

    Spatel voorzichtig de gezeefde bloem en de melk door het beslag.

  3. 3

    Klop de eiwitten stijf en spatel ook die door het beslag.

  4. 4

    Verhit boter in een pan en bak 4 dikke pannenkoeken.

  5. 5

    Trek de pannenkoeken met een vork in onregelmatige stukken en schep nog 5 minuutjes om. Verdeel over 4 borden en bestrooi rijkelijk met poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kaiserschmarrn

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!