Recept

Tortilla met kip en quacamole

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk als snack of lunch

bereiding
  1. 1

    Maak de guacamole en de salsa. Halveer en ontpit de avocado, prak het vruchtvlees fijn met een vork. Meng de knoflook door de avocado. Breng op smaak met limoensap en cayennepeper. Dompel 2 tomaten kort in kokend water. Spoel ze onder koud water, pel, ontpit en snij het vruchtvlees in blokjes. Vermeng de sjalot met de tomaten. Kruid bij met zout, limoensap en cayennepeper.

  2. 2

    Snij de lente-uitjes in ringen. Haal de pitjes uit 2 tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes. Scheur de sla in stukken.

  3. 3

    Bestrooi de kipfilets met tijm, kruid met peper en zout. Bak ze goudgeel en gaar in olijfolie. Verwarm de tortilla’s in de oven of in een pan. Beleg ze met de groenten, lepel er wat guacamole en salsa bij. Snij de kipfilets in plakjes en verdeel ze over de tortilla’s. Bestrooi met verse koriander en rol dicht. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Tortilla met kip en quacamole

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!