Recept

Wortel-pastinaaksoep

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een minder traditionele maar daarom niet minder lekkere soep

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de wortelen en de pastinaken en snij ze in stukken.

    Pel en snipper de uien.

  2. 2

    Stoof de groenten aan in een nootje boter of een koffielepel olie. Blus met de kippenbouillon. Doe er het korianderpoeder en de kurkuma bij. Kruid met peper en zout. Laat ongeveer 20 minuten zacht koken. Mix de soep en breng ze weer tot tegen de kook aan.

  3. 3

    Doe er de room bij. Roer mooi glad. Lekker met: gebakken uitjes (in zakjes te koop in het warenhuis). Voor wat meer kleur kunt u er verse koriander over strooien.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wortel-pastinaaksoep

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!