Recept

Cannelloni met spinazie en ricotta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Overheerlijke gevulde pasta

bereiding
  1. 1

    Spoel de verse spinazie en laat hem slinken of laat diepvriesspinazie ontdooien. Laat goed uitlekken in een vergiet.

  2. 2

    Klop de eieren los met nootmuskaat, peper en zout. Vermeng met de ricotta, roer glad. Voeg er de spinazie aan toe.

  3. 3

    Verdeel het mengsel over de lasagnevellen. Rol ze zo stevig mogelijk op. Leg de rolletjes naast elkaar in een ovenschaal.

  4. 4

    Laat de coulis koken met de room. Kruid met Provençaalse kruiden, peper en zout. Lepel de saus over de cannelloni.

  5. 5

    Bestrooi met de gemalen parmezaan. Zet 30 minuten in een warme oven van 175° C.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Cannelloni met spinazie en ricotta

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!