Recept

Panna cotta met gember

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pittig dessert

bereiding
  1. 1

    Week de gelatine in koud water.

  2. 2

    Verwarm de room en de melk en laat er de suiker in smelten. Roer er de uitgeknepen gelatine door en laat die volledig oplossen. Meng goed.

  3. 3

    Hak de chocolade en laat de stukjes oplossen in het melkroommengsel. Roer geregeld om, tot de chocolade gesmolten is.

  4. 4

    Verdeel de panna cotta over glaasjes en laat enkele uren opstijven.

  5. 5

    Snij wat gekonfijte gember fijn. Meng met wat van de siroop uit het potje.

  6. 6

    Werk de glaasjes af met een lepeltje gehakte gember en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Panna cotta met gember

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!