Recept

Parmezaan quiche

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hartige kaasquiche

bereiding
  1. 1

    Laat de bladerdeegplakjes ontdooien en leg ze in stervormpjes, verwijder het overschot aan deeg.

  2. 2

    Klop in een kom de Crema di Parmigiano Reggiano met de melk en eieren los. Voeg ook de Parmesan dipperkruiden toe.

  3. 3

    Maak kleine roosjes van de broccoli en bloemkool en kook ze binnen 4 minuten beetgaar. Verdeel ze daarna over de stervormpjes.

  4. 4

    Giet het quichemengsel in stervormpjes en bak de quiches 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200° C tot ze goudbruin zijn. Serveer met wat gebrande pijnboompitten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Parmezaan quiche

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!