Recept

Varkensmedaillons met mosterd

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk stukje vlees

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. 2

    Snij het vlees in 4 dikke, gelijke plakken. Snij de korst van het brood, verkruimel het en vermeng het met de dragon.

  3. 3

    Kruid het vlees met peper en zout. Bak het aan beide kanten kort aan in boter of olie.

  4. 4

    Leg de medaillons in een ovenschaal. Bestrijk ze met de mosterd en strooi er het broodkruim-dragonmengsel op. Druk licht aan. Besprenkel met wat olie of gesmolten boter.

  5. 5

    Zet 10 minuten in de voorverwarmde oven.

  6. 6

    Hou het vlees warm onder aluminiumfolie en blus de braadschotel met de bouillon. Schraap de aanbaksels los.

  7. 7

    Schenk de saus door een zeef in een pannetje. Laat tot de helft inkoken. Voeg de room toe. Kruid bij met peper en zout. Laat 1 minuut inkoken.

  8. 8

    Lepel de hete saus bij het vlees en dien op.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Varkensmedaillons met mosterd

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!