Recept

Warme perziken met honing en vanille-ijs

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Sluit de avond lekker zoet af

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Ontpit de perziken of nectarines en snij ze in dikke partjes.

  2. 2

    Smelt de boter in een pannetje. Voeg de partjes nectarine of perzik toe en bak ze aan beide kanten tot ze zacht worden, maar niet uit elkaar vallen.

  3. 3

    Voeg de honing toe en roer voorzichtig. Doe er het sinaasappelsap bij en laat eventjes opkoken.

  4. 4

    Haal de pan van het vuur, roer de reepjes basilicum door de saus en verdeel het fruit over 4 mooie schaaltjes of glazen. Serveer het fruit warm, met een ijskoud bolletje vanille-ijs.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Warme perziken met honing en vanille-ijs

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!