Recept

Yoghurt- mangomousse

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fruitig achterafje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Week 4 gelatineblaadjes in koud water. Snij de mango in blokjes. 

  2. 2

    Mix de  rijpe, verse mango met 50 g poedersuiker, 5 eetlepels sinaasappelsap en 2 eetlepels limoen sap. Verwarm even en los er de uitgeknepen gelatineblaadjes in op. Spatel er 150 g volle yoghurt en 100 g opgeklopte room onder.

  3. 3

    Spoel 6 glaasjes of vormpjes met koud water en giet er de  100 ml vruchtencrème in. Zet
    minstens 4 uur in de koelkast. Zet de vormpjes even in een kom heet water, zo komt de mousse er makkelijker uit.

  4. 4

    Serveer met 1/2 passievrucht, uitgelepeld over de mousse en de andere helft plus enkele blaadjes munt of citroenmelisse als garnituur.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Yoghurt- mangomousse

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!