Recept

Rood fruit met havermoutcrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de appel in stukjes. Doe het fruit samen met de kardemom, de lichtbruine suiker en vanillesuiker in een schotel en laat minstens 30 minuten marineren. 

  2. 2

    Haal het fruit uit het vocht en doe het in een ingevette ovenschaal.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 180°C. Meng voor de crumble de bloem met de boter, havermout en kristalsuiker tot een kruimelig deeg. 

  4. 4

    Verdeel de crumble over het fruit in de ovenschaal en zet 15 à 20 minuten in de oven of tot de crumble mooi kleurt. Serveer warm of koud. Lekker met een bolletje ijs of slagroom. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Rood fruit met havermoutcrumble

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!