Recept

Lamskroontje met granaatappel en geitenkaastaboulé

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een zalig lekker barbecuerecept.

bereiding
  1. 1

    Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking.

  2. 2

    Meng 2 el olijfolie met 2 el geraspte citroenschil, 1 kl grof zeezout en wat peper. Pers er de knoflook bij en roer om. Wrijf er de lamskroontjes mee in. Gril ze 4 minuten aan elke kant op de barbecue.

  3. 3

    Snij de avocado in stukken. Besprenkel met 2 el citroensap. Halveer de granaatappel, maak de pitjes los. Hak de rucola grof. Meng de couscous met de rucola, avocado en de helft van de granaatappelpitjes.

  4. 4

    Maak een vinaigrette met de maïsolie, azijn, 2 el limoensap en honing. Meng door de taboulé, kruid met peper en zout. Werk af met de walnoten, de rest van de granaatappelpitjes en 1 el geraspte citroenschil. Verkruimel er de geitenkaas over

  5. 5

    Meng alles voor de dressing. Serveer bij de lamskroontjes met de taboulé.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lamskroontje met granaatappel en geitenkaastaboulé

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!