Recept

Kastanjesoep met bospaddenstoelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Warm helemaal op tijdens een koude herfstdag

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de kastanjes, snipper de ui en het preiwit. Borstel de paddenstoelen droog schoon en snij ze in kleine stukjes. Snij de lente-ui in ringetjes en roer ze door de paddenstoelen. 

  2. 2

    Fruit de ui- en preisnippers in olijfolie. Voeg er de kastanjes en kippenbouillon aan toe. Laat 30 minuten koken. Kruid met peper en zout. Mix en giet door een fijne zeef.

  3. 3

    Besprenkel de paddenstoelen en lente-ui met een beetje olijfolie. Kruid met peper en zout en verdeel de paddenstoelenmengeling over de borden.

  4. 4

    Verdeel de gezeefde soep over de borden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kastanjesoep met bospaddenstoelen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!