Recept

Bruschetta met tomaat

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een simpel hapje van geroosterd brood met blokjes tomaat, maar oh zo lekker! Om van te smullen op je terras, of om in de winter weg te dromen naar de zomer.

bereiding
  1. 1

    Pel en ontpit de tomaten, snij ze in kleine blokjes. Meng de tomatenblokjes met de basilium en olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Zet 30 minuten in de koelkast.

  2. 2

    Snij de ciabatta (of stokbrood) schuin in sneetjes. Pel en halveer de knoflook, wrijf er het brood mee in. Besprenkel met olijfolie en rooster de sneetjes brood aan beide kanten goudbruin.

  3. 3

    Verdeel het tomatenmengsel over de warme toast. Werk af met fleur de sel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Bruschetta met tomaat

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!