Recept

Aardappelsalade met makreel en boontjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Slaatje voor de zomer

bereiding
  1. 1

    Spoel de aardappeltjes, kook of stoom ze gaar in de schil. Laat afkoelen en pel ze. Halveer ze.

  2. 2

    Maak de boontjes schoon, halveer ze. Blancheer ze 4 à 5 minuten in lichtgezouten water, giet af en laat schrikken onder ijskoud water. Laat goed uitlekken en afkoelen.

  3. 3

    Maak de lente-uitjes schoon, snij ze in schuine ringen. Verdeel de makreel in stukjes.

  4. 4

    Roer de zure room met de olijfolie, azijn, bouillon en het citroensap tot een dressing en kruid met peper en zout.

  5. 5

    Meng de aardappelen, makreel, boontjes en lente-ui met de dressing, kruid met peper en zout en werk af met verse kruiden naar keuze.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Aardappelsalade met makreel en boontjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!