Recept

Gevulde primeuraardappel met lente-ui en cheddar

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk warm én snel gerechtje

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de aardappelen goed en kook ze in de schil beetgaar. Snij in de lengte een kapje van de aardappelen en hol ze uit.

  2. 2

    Spoel de lente-uitjes en snipper ze fijn, hou het witte en groene gedeelte apart. Snij de broccoli in kleine roosjes en kook ze beetgaar. Snij ze in nog iets kleinere stukjes.

  3. 3

    Meng het aardappelkruim met de broccoli, het witte gedeelte van de lente-ui en een scheutje room. Breng op smaak met citroensap, graanmosterd, peper en zout.

  4. 4

    Vul de aardappelen met de vulling, bestrooi met cheddar en zet ze 15 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.

  5. 5

    Werk af met het gesnipperde groen van de lente-ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gevulde primeuraardappel met lente-ui en cheddar

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!