Omelet met gerookte zalm

Omelet met gerookte zalm
(4)

Een ontbijt met een verrassende toets

Tijd:Minder dan 30 minuten
Expertise:Erg makkelijk
Kost:Budget
Personen:  

Ingrediënten voor 4 personen

  • plakjes gerookte zalm
  • kerstomaten (gehalveerd)
  • uien (gesnipperd)
  • bakje rucola
  • eieren
  • dl room
  • olijfolie
  • zout
  • peper

Bereidingswijze

1
Voorbereiding:

Pel en hak de uien.

Halveer de kerstomaatjes.

2

Stoof de ui in een scheutje olijfolie. Verdeel in 4 porties.

3

Doe ze per portie in een pannetje en overgiet met 2 eieren, opgeklopt met 0,5 dl room. Breng op smaak met peper en zout. Bak zo vier omeletten.

4

Beleg elke omelet met een handvol rucola, een plakje gerookte zalm en 6 halve kerstomaatjes.

Vouw dubbel en serveer meteen.

Verwante recepten

Er is 1 reactie
 

Meld je aan om commentaar te plaatsen.

Voor wie geen tijd of zin heeft om te koken is dit het ideale gerecht. Het staat hier onder de categorie ontbijt en lunch maar ik maak het bijna altijd als maaltijd (zonder kerstomaten) aangezien het verassend goed vult!

gepost door Nele_Meykever op 20/04/2013 12:17 #

 
 

Marta's keukenkriebels

Marta Majewska won de eerste Libelle Lekker! foodbloggers contest. Elke maand vertelt ze ons wat lekkerbekken absoluut niet mogen missen.

Ontdek Marta's tips!

De Zoete Zonde met Wim Ballieu

Van fruit plukken tot taarten bakken, de culinaire wonderboy Wim Ballieu is gefasineerd door desserts, en deelt die passie graag met jullie. Elke week gaat hij aan de slag met twee bereidingen: een basisrecept én zijn eigen creatieve invulling daarvan. Met altijd hetzelfde resultaat: een fris, smeuïg of krokant toetje waar het hele gezin voor smelt.

Ontdek zijn recepten!

Deze week in 'Ilse kookt'

Deze week kookt Ilse heerlijke, hartverwarmende recepten. Zoals altijd werkt ze met seizoensgebonden ingrediënten en heeft ze ook voor jouw budget.

Bekijk de recepten en video's

 
Cover van het Libelle Lekker! magazine - Libelle Lekker! Mei

Deze maand in Libelle Lekker!

  • Zomerse steak met een zuiderse twist
     
  • Bloemkool: in couscous of pannenkoekjes of...
     
  • Paleo: dé eettrend
     
  • De keuken van chef Ottolenghi: simpel en vol aroma's
     
  • De smaak van vakantie: tapas, mezze, homemade foccacia

...en meer

Lees digitaal

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Wekelijks de leukste recepten en culinaire nieuwtjes, rechtstreeks in jouw mailbox? Dat kan! Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief. Heb je al een profiel? Log in en pas je nieuwsbriefvoorkeuren aan!

Waar wacht je nog op?

 

3 x rundsvlees op de grill

VLAM

Lekker, rundvlees... En nog lekkerder als je het op de rooster legt. Probeer deze recepten en je weet niet wat je proeft!

Ontdek snel 3 nieuwe bbq recepten met rundsvlees!

Libelle-Lekker & VLAM