Recept

Peer Belle-Hélène

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een gerecht genoemd naar de mooiste vrouw van het klassieke Griekenland: Helena van Troje
 

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de peren.

  2. 2

    Doe wijn, water, suiker, citroensap, kaneelstokje en steranijs in een pannetje en breng aan de kook. Laat eventjes inkoken tot een lichte siroop.

  3. 3

    Kook de peren net niet helemaal gaar in de siroop en laat ze erin afkoelen.

  4. 4

    Smelt de chocolade au bain-marie en roer er de melk door.

  5. 5

    Serveer de peren in een schaaltje en overgiet ze met de chocoladesaus. Werk eventueel af met wat gekleurde suiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Peer Belle-Hélène

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!