Recept

Quiche met peer en roquefortcrème

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Verrassend gevuld

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Schil de peren, verwijder het klokhuis, snij ze in partjes.

  2. 2

    Prak de roquefort fijn. Klop hem met de eieren, de zure room en de yoghurt tot een gladde massa. Kruid met flink wat peper.

  3. 3

    Rol het deeg uit en verdeel over de vormpjes. Druk wat aan. Prik er met een vork enkele gaatjes in.

  4. 4

    Verdeel de helft van de peren over de taartbodems en schenk er de roquefortcrème over. Bedek met de resterende peren.

  5. 5

    Zet de quiches 25 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Quiche met peer en roquefortcrème

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!