Recept

Andijviestoemp met worstjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met graantjesmosterd

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water.

  2. 2

    Maak de andijvie schoon en snij hem in fijne sliertjes. Snij de kaas in blokjes.

  3. 3

    Verwarm de worstjes in het vocht, op zacht vuur.

  4. 4

    Breng de melk aan de kook.

  5. 5

    Giet de aardappelen af en laat even uitdampen. Stamp ze met melk en een klontje boter tot puree. Schep de andijvie door de aardappelpuree. Roer er de blokjes kaas door. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Garneer met de worstjes. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Andijviestoemp met worstjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!