Recept

Trifle met bessen en witte chocolademousse

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Bekijk de video en maak zelf dit feestelijke dessertje van Ilse.

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de cake in plakjes.

    Spoel de bessen, rist de aalbessen van hun steeltjes maar hou 4 trosjes apart voor de afwerking.

    Los de honing op in het lauwe water.

  2. Chocolademousse

  3. 2

    Klop de eiwitten stijf.

    Klop de room stijf met 1 el poedersuiker.

    Smelt de chocolade met 1 el water in de microgolfoven.

    Laat even afkoelen en meng met room.

    Spatel er het eiwit door, dek af en zet in de koelkast.

  4. 3

    Leg in 4 glazen telkens 2 plakjes cake. Lepel er wat honing en chocolademousse over, en strooi er bessen bij. Herhaal en werk af met een takje aalbessen.

  5. 4

    Serveer gekoeld, bestrooid met poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!