Recept

Chocolademoelleux

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hét dessert voor de chocoladeliefhebber!

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200° C. 

  2. 2

    Doe 150 g chocolade met de boter en de suiker in een pannetje en smelt al roerend op een heel laag vuurtje. 

  3. 3

    Haal de pan van het vuur en roer er de bloem door. Roer er vervolgens een voor een de eieren door. 

  4. 4

    Vet 4 vuurvaste schaaltjes goed in met boter. Giet er het beslag in en duw er in het midden telkens een stukje chocolade in (het moet volledig in het beslag zitten). 

  5. 5

    Zet de moelleux 15 minuten in de oven. Laat lichtjes afkoelen. Serveer lauw, met een bolletje ijs erbij. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocolademoelleux

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!