Recept

Kip met kruidenpuree

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met lekkere champignonsaus

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, kook ze gaar en pureer ze met de melk en een klontje boter. Meng met de groene kruiden en breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.

  2. 2

    Maak de boontjes schoon en blancheer ze in lichtgezouten water. Giet af en laat schrikken onder ijskoud water.

  3. 3

    Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes. Pel en pers de knoflook. Bak ze samen in boter. Roer er de bloem door. Blus met de marsala en de bouillon en laat al roerend indikken. Breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Kruid de kip met peper en zout en bak ze goudbruin in olie. Serveer ze met de saus en de kruidenpuree.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kip met kruidenpuree

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!