Recept

Ossenhaas met appel-uienpannetje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Op en top herfst op je bord

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Kruid het vlees met peper en zout en leg het in een ovenschaal, besprenkel met olie en schuif 20 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Maak de paddenstoelen schoon, snij ze in hapklare stukken. Spoel de appelen, verwijder het klokhuis en snij ze in blokjes. Spoel de paprika, verwijder de zaadjes en de zaadlijsten en snij in blokjes.

  3. 3

    Laat de zilveruien ontdooien, halveer ze. Verhit zonnebloemolie in een pan en roerbak de uien en de paprikaen appelblokjes. Zet het vuur zachter en laat 15 minuten stoven. Voeg de paddenstoelen toe, schep om en laat nog 10 minuten op een zacht vuur pruttelen.

  4. 4

    Neem de ossenhaas uit de oven en snij in reepjes. Serveer samen met het appel-uienpannetje. Werk af met een takje rozemarijn en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Ossenhaas met appel-uienpannetje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!