Mangoroom met speculaas

Mangoroom met speculaas
(12)

Snel dessertje

Tijd:Minder dan 30 minuten
Expertise:Makkelijk
Kost:Budget
Personen:  
Ingrediënten voor 6 personen
  • speculaasjes (fijne)
  • mango's (rijpe)
  • vanillestokje
  • g mascarpone
  • ml slagroom
  • g rietsuiker
Bereidingswijze
1
Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap er het merg uit. Doe het samen met de rietsuiker bij de mascarpone en meng. Klop de slagroom stijf. Spatel ‘m luchtig door de mascarponecrème.
2
Schil de mango’s, snij het vruchtvlees van de pit af en snij het in blokjes.
3
Leg 4 speculaasjes apart voor de afwerking. Maak de rest fijn (in de blender of met de deegroller).
4
Verdeel de helft van de speculaaskruimels over 6 glaasjes. Bedek met de helft van de mangoblokjes. Schep er de mascarponecrème over en werk af met de rest van de mango. Zet in de koelkast tot gebruik.
5
Werk voor het serveren de glaasjes af met een speculaasje en met de rest van de kruimels.

Verwante recepten

Er zijn nog geen reacties
 

Meld je aan om commentaar te plaatsen.

 

Deze week in 'Ilse kookt'

Deze week kookt Ilse heerlijke, hartverwarmende recepten. Zoals altijd werkt ze met seizoensgebonden ingrediënten en heeft ze ook voor jouw budget.

Bekijk de recepten en video's

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Wekelijks de leukste recepten en culinaire nieuwtjes, rechtstreeks in jouw mailbox? Dat kan! Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief. Heb je al een profiel? Log in en pas je nieuwsbriefvoorkeuren aan!

Waar wacht je nog op?

Libelle Shop


Meer producten

 

Vergeten groentjes op de Joya

teaser

Een handige mini-barbecue om overal mee te nemen. Op gezellige lentepicknicks, tuinfeestjes en onverwachte uitstapjes. Dát is de Joya. Deze tafelbarbecue is jouw handlanger deze lente en zomer.

Schrijf je nu in voor een gratis test!

Libelle-Lekker & Barbecook