Visgratin

Visgratin
(15)

Het uienkorstje geeft deze supersnelle visgratin een pittig extraatje

Tijd:Tussen 30 minuten en 1 uur
Expertise:Makkelijk
Kost:Budget
Personen:  

Ingrediënten voor 4 personen

  • g visfilet (griet, rode poon, kabeljauw...)
  • preiwitten
  • uien
  • g emmentaler (geraspte)
  • boter
  • dl room
  • el kerriepoeder
  • peper
  • zout

Bereidingswijze

1
Voorbereiding:

Verwarm de oven voor op 200° C. Spoel de prei en snij 'm in heel fijne ringen. Beboter een ovenschotel en leg er de preiringen in. 

2

Verdeel de visfilets over de prei. Kruid met peper en zout. 

3

Snij de uien in ringen. Stoof ze in wat boter en doe er het kerriepoeder bij. Roerbak tot ze zacht zijn. Roer er de room door. 

4

Schep de uien over de vis. Bestrooi met de geraspte kaas. Zet de visgratin 45 minuten in de oven. 

Lekker met aardappelpuree

Verwante recepten

Er is 1 reactie
 

Meld je aan om commentaar te plaatsen.

Een visgerechtje waarmee je iedereen aan tafel krijgt. En bovendien erg snel klaar. Een aanrader!

gepost door Katelijne 89 op 09/10/2012 22:59 #

 
 

Deze week in 'Ilse kookt'

Deze week kookt Ilse heerlijke, hartverwarmende recepten. Zoals altijd werkt ze met seizoensgebonden ingrediënten en heeft ze ook voor jouw budget.

Bekijk de recepten en video's

 
Cover van het Libelle Lekker! magazine - Libelle Lekker! september

Deze maand in Libelle Lekker!

  • Samen genieten van onze familiefavorieten
  • Nazomer brunch: homemade granola, gezellige quiche, millefeuille met een eitje
  • Luxe kippetjes in een zalig, zondags jasje
  • 71 september recepten
  • Ontdek onze nieuwe rubrieken: wat eten we vandaag?, de zoete zonde, zo kookt de chef thuis, trend: mugcakes

...en meer

Lees digitaal

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Wekelijks de leukste recepten en culinaire nieuwtjes, rechtstreeks in jouw mailbox? Dat kan! Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief. Heb je al een profiel? Log in en pas je nieuwsbriefvoorkeuren aan!

Waar wacht je nog op?