Recept

Gegrilde steak met zoete aardappel en tomatensalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Met een frisse toets

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Borstel de aardappelen schoon en snij ze in partjes. Doe ze in een ingevette ovenschaal, kruid met peper, zout en 2 el gesnipperde koriander. Besprenkel met olijfolie en bak een halfuurtje in de oven. Schep geregeld om tot ze krokant gebakken zijn.

  2. 2

    Snij de kerstomaatjes in kwartjes. Snipper de ui fijn. Meng in een kom met de wijnazijn, de rest van de gesnipperde koriander en 2 el olijfolie. Breng op smaak met paprikapoeder en zet koel weg.

  3. 3

    Kruid het vlees met paprikapoeder en gril 2 tot 3 minuten aan beide kanten.

  4. 4

    Serveer de steak met de zoete aardappelen en de salsa van kerstomaat.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!