Recept

Paella

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Spaanser kan het haast niet

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel de mosselen. Pel en ontpit de tomaten. Snij de paprika in reepjes. Snipper de uien en de knoflook.

  2. 2

    Braad het konijn rondom aan in olijfolie. Doe er de paprika, tomaten, ui en knoflook bij en laat even sudderen. Schep alles uit de pan. 

  3. 3

    Bak de rijst in wat extra olie, in dezelfde pan. Schep om tot de korrels glazig worden. Roer er de saffraan door. Blus met de bouillon en de wijn. 

  4. 4

    Doe er het vlees en de groenten weer bij. Kruid met peper en zout. Laat zachtjes 25 minuten garen. 

  5. 5

    Doe er de mosselen, inktvis en gamba's bij. Laat nog 8 minuten sudderen, tot alle kookvocht opgenomen is. Bestrooi met peterselie en serveer meteen. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Paella

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!