Recept

Zalmrolletje met geitenkaas en pesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Stijlvol hapje

bereiding
  1. 1

    Rooster voor de pesto de pijnboompitten kort in een pan zonder vetstof. Pluk de blaadjes van het basilicum en doe ze samen met de pijnboompitten en de parmezaan in de blender. Mix fijn en giet er olijfolie bij tot je een gladde pesto krijgt. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Snij de geitenkaas in 4 stukken. Snij de zalm in repen zo breed als de kaasrolletjes. Wikkel de zalm rond de kaas.

  3. 3

    Schik de sla op 4 kleine bordjes. Leg er een zalmrolletje op en lepel er wat pesto bij. Werk af met roze peperbesjes en een plukje dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!