Recept

Sint-jakobsvruchten, witloof en pancetta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Smakelijke coquilles

bereiding
  1. 1

    Maak het witloof schoon. Snij het in de lengte doormidden.

  2. 2

    Bak het witloof aan in wat hete olie. Kruid met peper en zout. Bestrooi met de suiker. Laat zachtjes garen, keer af en toe om.

  3. 3

    Verwarm in een pannetje 200 g boter tot ze lichtjes kleurt en wat schuimt. Roer er het citroensap en de kappertjes door. Laat 1 minuut koken. Hou warm.

  4. 4

    Verwarm de rest van de boter en wat olijfolie. Bak de sint-jakobsvruchten kort aan beide kanten goudbruin. Neem ze uit de pan en hou warm. Bak in dezelfde pan de pancetta en de salie knapperig.

  5. 5

    Verdeel het witloof en de sint-jakobsvruchten over de borden. Schep er de saus bij en werk af met pancetta en salie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Sint-jakobsvruchten, witloof en pancetta

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!