Blini’s met gerookte zalm en geitenkaas

blini's met gerookte zalm en geitenkaas
(1)

Ideaal bij de nieuwjaarsbrunch

Tijd:Minder dan 30 minuten
Expertise:Erg makkelijk
Kost:Budget
Personen:  

Ingrediënten voor 4 personen

  • g gerookte zalm (in 4 reepjes)
  • blini's (7 cm)
  • plakjes geitenkaas
  • dille (of andere verse kruiden)

Bereidingswijze

1
Voorbereiding:

Snij de gerookte zalm in 4 reepjes.

2

Warm de blini’s even op in een pan met antiaanbaklaag. Snij doormidden en leg op één helft 3 plakjes geitenkaas. Dek af met de andere helft.

3

Verdeel de zalmreepjes over de blini’s. Werk af met wat dille of andere verse kruiden.

Verwante recepten

Er zijn nog geen reacties
 

Meld je aan om commentaar te plaatsen.

 

Deze week in 'Ilse kookt'

Deze week kookt Ilse heerlijke, hartverwarmende recepten. Zoals altijd werkt ze met seizoensgebonden ingrediënten en heeft ze ook voor jouw budget.

Bekijk de recepten en video's

 
Cover van het Libelle Lekker! magazine - Libelle Lekker! september

Deze maand in Libelle Lekker!

  • Samen genieten van onze familiefavorieten
  • Nazomer brunch: homemade granola, gezellige quiche, millefeuille met een eitje
  • Luxe kippetjes in een zalig, zondags jasje
  • 71 september recepten
  • Ontdek onze nieuwe rubrieken: wat eten we vandaag?, de zoete zonde, zo kookt de chef thuis, trend: mugcakes

...en meer

Lees digitaal

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Wekelijks de leukste recepten en culinaire nieuwtjes, rechtstreeks in jouw mailbox? Dat kan! Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief. Heb je al een profiel? Log in en pas je nieuwsbriefvoorkeuren aan!

Waar wacht je nog op?