Recept

Vissersstoofpotje met langoustines

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De zee op je bord!

bereiding
  1. 1

    Meng in een vijzel of met de keukenrobot gember, rode peper, knoflook en paprikapoeder. Voeg er 2 el olie bij en meng tot een pittige pasta.

  2. 2

    Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. 3

    Verhit de sesamolie in een pan, voeg de kruidige pasta en het citroengras toe en roerbak. Voeg kokosmelk, kippenbouillon en limoensap toe, laat 5 minuten koken. Voeg de zeeduivel toe en laat 4 minuten verder garen. Voeg de langoustines en de mosselen toe en laat garen tot de mosselschelpen opengaan en de langoustinestaarten mooi rood kleuren.

  4. 4

    Serveer goed warm met de basmatirijst en flink wat verse koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vissersstoofpotje met langoustines

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!