Recept

Enchilada's met tomatensalsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Budgetvriendelijk

bereiding
  1. 1

    Verwarm de ovengrill alvast voor.

  2. 2

    Spoel de bonen en maïs en laat uitlekken. Pel en ontpit de tomaten, snij in blokjes. Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Snij de selder in stukjes.

  3. 3

    Fruit de sjalot en de helft van de knoflook glazig in 2 el olijfolie. Doe er de bonen en maïs bij en stoof ze even mee. Kruid met zout en cayennepeper.

  4. 4

    Bestrijk de tortilla’s met een dun laagje room, kruid met peper en zout. Verdeel er de bonen over en rol op. Leg ze in een ingevette ovenschaal.

  5. 5

    Fruit de rest van de knoflook in 2 el olijfolie. Doe er de selder en tomaten bij. Laat 2 tot 3 minuten sudderen. Kruid met peper en zout.

  6. 6

    Verdeel de salsa over de tortilla’s. Bestrooi met de kaas en gratineer. Werk af met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Enchilada's met tomatensalsa

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!