Kalfsrolletjes met geitenkaas

Kalfsrolletjes met geitenkaas
(4)

Lekker stevig

Tijd:Minder dan 30 minuten
Expertise:Makkelijk
Kost:Budget
Personen:  

Ingrediënten voor 4 personen

  • kalfslappen
  • plakken ham (Breydel)
  • citroen
  • g geitenkaas
  • klontje boter
  • el honing
  • el droge, witte wijn
  • bol knoflook
  • takjes salie
  • zout
  • peper

Bereidingswijze

1

Meng 125 g geitenkaas met 1 el honing en een takje salie. Leg 4 plakken Breydelham plat op een schoon werkvlak. 

2

Leg op elke plak ham een platgeslagen kalfslapje. Smeer elk kalfslapje in met geitenkaas. Kruid met peper en zout. 

3

Rol het kalfslapje op en rijg vast met een tandenstoker. 

4

Snij een lookbol in twee, bak beide helften in een klontje boter en doe er de kalfsrolletjes bij. Verwijder daarna de look en het vlees en blus de jus met 2 el droge witte wijn.

5

Voeg 2 takjes salie toe en besprenkel met het sap van 1 citroen. Schraap de bakrestjes los en overgiet het vlees met de saus. 

Verwante recepten

Er zijn nog geen reacties
 

Meld je aan om commentaar te plaatsen.

 

Feestkoken met Ilse

Niets leuker dan al uitkijken naar kerst! Daarom heeft Libelle-chef Ilse drie feestmenu's voor jou samengesteld - van brunch tot diner - met haar succesrecepten. Ontdek hier ook alle kookvideo's van deze gerechten.

13 recepten die nooit mislukken

Deze week in 'Ilse kookt'

Deze week kookt Ilse heerlijke, hartverwarmende recepten. Zoals altijd werkt ze met seizoensgebonden ingrediënten en heeft ze ook voor jouw budget.

Bekijk de recepten en video's

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Wekelijks de leukste recepten en culinaire nieuwtjes, rechtstreeks in jouw mailbox? Dat kan! Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief. Heb je al een profiel? Log in en pas je nieuwsbriefvoorkeuren aan!

Waar wacht je nog op?