Recept

Vissoepje uit Dieppe

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Maaltijdsoep

bereiding
  1. 1

    Snipper de sjalot en knoflook fijn. Snij de selder in fijne boogjes, de champignons in plakjes en de prei in fijne ringen.

  2. 2

    Fruit de groenten met het laurierblad aan in wat boter. Blus met de cider en breng tot het kookpunt. Zet het vuur weer zachter.

  3. 3

    Voeg de tongrolletjes, schelpjes en mosselen toe en laat 4 minuten pocheren. Voeg de cocktailgarnalen toe en laat nog 2 minuten goed doorwarmen. Voeg de room toe en breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Strooi er net voor het serveren de peterselie over. Lekker met brood en een glaasje cider.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Vissoepje uit Dieppe

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!