Recept

Paprika’s in kruidenolie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vers uit de voorraadkast

bereiding
  1. 1

    Spoel de paprika’s, verwijder de zaadlijst en snij ze in reepjes. Stoom de reepjes 5 minuten. Laat ze héél goed uitlekken (minstens een paar uur) en opdrogen.

  2. 2

    Pel de knoflook, plet ze in de vijzel, samen met de mosterdzaadjes, korianderzaadjes en het zout. Meng met de wijnazijn. Spoel de takjes tijm.

  3. 3

    Schik de paprikareepjes en takjes tijm in een bokaal. Lepel er het azijnmengsel over en schenk er olijfolie bij tot de bokaal helemaal gevuld is.

  4. 4

    Sluit hermetisch af. Laat minstens 1 week rusten voor je ervan proeft.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Paprika’s in kruidenolie

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!